Auktioner i Genarp

Annons:
Trevliga auktioner i Genarp - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Genarp. Om du befinner dig i Genarp i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Genarp. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Genarp kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Genarp.
Annons:

Auktionshus i Genarp

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Genarp kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Genarp

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Genarp.

Auktionshuset Staffanstorp
Kamrerg. 17
247 70 GENARP

Annons:

Sälja på auktion i Genarp

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Genarp rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Genarp tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Genarp

I Genarp finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Genarp.

Genarp är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Genarps socken i Skåne. Bebyggelsen domineras av småhus. Här finns Genarps kyrka och två skolor: Häckebergaskolan och Genarps skola. I byns omedelbara närhet ligger tre slott, varav det största är Häckeberga slott. Toppeladugård har tidigare lytt under Häckeberga slott.

Yta: 170,23 hektar
Invånarantal: 2892, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Genarp om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Genarp.

I Genarp fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Genarp som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Skåne.
Annons: