Auktioner i Hammenhög

Annons:
Trevliga auktioner i Hammenhög - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Hammenhög. Om du befinner dig i Hammenhög i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Hammenhög. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Hammenhög kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Hammenhög.
Annons:

Auktionshus i Hammenhög

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Hammenhög kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Hammenhög

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Hammenhög.

Österlens Nät-Auktioner
Simrishamnsv. 12
276 50 Hammenhög

Annons:

Sälja på auktion i Hammenhög

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Hammenhög rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Hammenhög tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Hammenhög

I Hammenhög finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Hammenhög.

Hammenhög är en tätort i Simrishamns kommun och kyrkby i Hammenhögs socken i Skåne, belägen på Österlen vid Riksväg 9, cirka 15 kilometer sydväst om Simrishamn. Det finns bland annat Ica Supermarket, pizzeria och ATG-ombud. I byn finns en av Skånes bäst bevarade gästgiveri, Hammenhögs Gästgivargård, med anor från 1693.

Yta: 104,11 hektar
Invånarantal: 908, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Hammenhög om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Hammenhög.

I Hammenhög fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Hammenhög som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Skåne.
Annons: