Auktioner i Hässleholm

Annons:
Trevliga auktioner i Hässleholm - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Hässleholm. Om du befinner dig i Hässleholm i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Hässleholm. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Hässleholm kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Hässleholm.
Annons:

Auktionshus i Hässleholm

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Hässleholm kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Hässleholm

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Hässleholm.

PS Onlineauktioner AB
Skenv. 5
281 43 Hässleholm


PJ Auktion
Spång. 3
281 41 Hässleholm

Annons:

Sälja på auktion i Hässleholm

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Hässleholm rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Hässleholm tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Hässleholm

I Hässleholm finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Hässleholm.

Hässleholm är centralort i Hässleholms kommun i Skåne län. 2000 invigdes Hässleholm kulturhus med bibliotek, biograf, restauranger och samlingslokaler. Hässleholm har under senare år blivit något av ett fäste för elektronica i Sverige.

Yta: 1 203,45 hektar
Invånarantal: 18500, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Hässleholm om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Hässleholm.

I Hässleholm fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Hässleholm som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Skåne.
Annons: