Auktioner i Helsingborg

Annons:
Trevliga auktioner i Helsingborg - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Helsingborg. Om du befinner dig i Helsingborg i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Helsingborg. Genom att besöka något av de 9 olika auktionshusen som finns i Helsingborg kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Helsingborg.
Annons:

Auktionshus i Helsingborg

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Helsingborg kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Helsingborg

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Helsingborg.

Helsingborgs Auktionskammare
Kungsg. 16
252 21 Helsingborg


Helsingborgs Auktionsverk
Makadamg. 11
254 64 HELSINGBORG


Famor AB
Trädgårdsg. 9
252 24 HELSINGBORG


LAURITZ.COM
Garnisonsg. 6
254 66 HELSINGBORG


Mindwalk AB
Drottningg. 13
252 21 Helsingborg


Auktionshuset Lauritz.com
Makadamg. 11
254 64 HELSINGBORG


Kezban AB
Sundstorget 2
252 21 Helsingborg


Ortostat Sverige AB
Drottningg. 37
252 22 HELSINGBORG


Svenska Partier och Auktioner I Skåne AB
Kristinelundsg. 11
252 30 Helsingborg

Annons:

Sälja på auktion i Helsingborg

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Helsingborg rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Helsingborg tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Helsingborg

I Helsingborg finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Helsingborg.

Helsingborg är centralort i Helsingborgs kommun och ligger i Skåne län. Helsingborg tätort hade 2010 97122 invånare[4] och utgör befolkningsmässigt Sveriges åttonde största tätort, Skånes andra största stad (efter Malmö) och ingår i Öresundsregionen. Helsingborg ligger vid Öresunds smalaste del där ...

Yta: 3 840,98 hektar
Invånarantal: 97122, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Helsingborg om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Helsingborg.

I Helsingborg fann vi sammanlagt 9 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Helsingborg som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Skåne.
Annons: