Auktioner i Kävlinge

Annons:
Trevliga auktioner i Kävlinge - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Kävlinge. Om du befinner dig i Kävlinge i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Kävlinge. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Kävlinge kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Kävlinge.
Annons:

Auktionshus i Kävlinge

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Kävlinge kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Kävlinge

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Kävlinge.

Björnssons Antik- Och Mediakonsult AB
Söderg. 2
244 31 KÄVLINGE

Annons:

Sälja på auktion i Kävlinge

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Kävlinge rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Kävlinge tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Kävlinge

I Kävlinge finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Kävlinge.

Kävlinge är en tätort och centralort i Kävlinge kommun i Skåne län. Kävlinge tros ha vuxit upp som ett vadställe vid Kävlingeån, senare byggdes en bro på platsen mot Furulund. Flera kulturföreningar finns. Varav de nyare är Konstforum och Musikföreningen i Kävlinge. Folkets Park Kävlinge har varje sommar kulturarrangemang för tusentals gäster.

Yta: 468,47 hektar
Invånarantal: 9046, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kävlinge om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Kävlinge.

I Kävlinge fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Kävlinge som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Skåne.
Annons: