Auktioner i Klippan

Annons:
Trevliga auktioner i Klippan - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Klippan. Om du befinner dig i Klippan i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Klippan. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Klippan kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Klippan.
Annons:

Auktionshus i Klippan

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Klippan kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Klippan

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Klippan.

Auktionshallen i Lilla Björket
L. Björket 7760
264 92 Klippan


Auktionshallen - Vettinge
Vättinge 4102
264 94 Klippan

Annons:

Sälja på auktion i Klippan

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Klippan rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Klippan tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Klippan

I Klippan finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Klippan.

Klippan är en tätort och centralort i Klippans kommun i Skåne län. I nordöstra delen av tätorten ligger kyrkbyn Vedby med Vedby kyrka. I Klippan ligger även S:t Petri kyrka. I Klippan finns en lång företagstradition med 1200 aktiva företag med en spridning från små enmansföretag till specialiserade branscher som transport, verkstad, livsmedel...

Yta: 500,12 hektar
Invånarantal: 8116, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Klippan om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Klippan.

I Klippan fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Klippan som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Skåne.
Annons: