Auktioner i Landskrona

Annons:
Trevliga auktioner i Landskrona - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Landskrona. Om du befinner dig i Landskrona i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Landskrona. Genom att besöka något av de 4 olika auktionshusen som finns i Landskrona kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Landskrona.
Annons:

Auktionshus i Landskrona

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Landskrona kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Landskrona

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Landskrona.

Skånes Auktionsverk AB
Ringv. 48
261 41 LANDSKRONA


Kvd Kvarndammen AB
Stuverig. 2
261 35 Landskrona


Auktionssalen Akk
Eriksg. 91
261 33 Landskrona


Larssons Lager i Landskrona
Kuskahusgränden 1
261 42 Landskrona

Annons:

Sälja på auktion i Landskrona

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Landskrona rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Landskrona tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Landskrona

I Landskrona finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Landskrona.

Landskrona är centralort i Landskrona kommun. Tätorten hade 30499 invånare år 2010. Den ligger vid Öresund i västra Skåne, mellan Helsingborg och Lund. Landskrona stad grundades möjligen den 20 mars 1413, då fiskeläget Sønder Sæby gavs stadsprivilegier av unionskungen Erik av Pommern.

Yta: 12,09 km2
Invånarantal: 30499, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Landskrona om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Landskrona.

I Landskrona fann vi sammanlagt 4 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Landskrona som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Skåne.
Annons: