Auktioner i Limhamn

Annons:
Trevliga auktioner i Limhamn - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Limhamn. Om du befinner dig i Limhamn i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Limhamn. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Limhamn kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Limhamn.
Annons:

Auktionshus i Limhamn

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Limhamn kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Limhamn

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Limhamn.

Nils-Eric Gedda Auktionsbyrå I Malmö AB
Bülow Hübes v. 18
216 18 Limhamn

Annons:

Sälja på auktion i Limhamn

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Limhamn rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Limhamn tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Limhamn

I Limhamn finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Limhamn om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Limhamn.

I Limhamn fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Limhamn som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Skåne.
Annons: