Auktioner i Lund

Annons:
Trevliga auktioner i Lund - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Lund. Om du befinner dig i Lund i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Lund. Genom att besöka något av de 3 olika auktionshusen som finns i Lund kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Lund.
Annons:

Auktionshus i Lund

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Lund kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Lund

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Lund.

Björnssons Auktionskammare AB
Nöbbelövsv. 100
226 60 LUND


Crafoord Auktioner
Clemenstorget 7
222 21 Lund


Synvinklar
S. Esplanaden 5 B
223 54 LUND

Annons:

Sälja på auktion i Lund

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Lund rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Lund tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Lund

I Lund finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Lund.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Lund om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Lund.

I Lund fann vi sammanlagt 3 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Lund som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Skåne.
Annons: