Auktioner i Önnestad

Annons:
Trevliga auktioner i Önnestad - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Önnestad. Om du befinner dig i Önnestad i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Önnestad. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Önnestad kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Önnestad.
Annons:

Auktionshus i Önnestad

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Önnestad kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Önnestad

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Önnestad.

Auktionshus Skåne-Blekinge
Ullstorps bygata
önnestad

Annons:

Sälja på auktion i Önnestad

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Önnestad rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Önnestad tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Önnestad

I Önnestad finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Önnestad.

Önnestad är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Önnestads socken i Skåne, belägen cirka 13 kilometer nordväst om Kristianstad. Grannskapet präglas av jordbruksnäringen, men i samhället finns också verkstadsindustri som Smekab AB, DB Schenker, Swerock (bergtäkt och betongstation) och Skanska (bergtäkt och asfaltverk).

Yta: 176,89 hektar
Invånarantal: 1378, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Önnestad om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Önnestad.

I Önnestad fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Önnestad som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Skåne.
Annons: