Auktioner i Sjöbo

Annons:
Trevliga auktioner i Sjöbo - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Sjöbo. Om du befinner dig i Sjöbo i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Sjöbo. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Sjöbo kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Sjöbo.
Annons:

Auktionshus i Sjöbo

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Sjöbo kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Sjöbo

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Sjöbo.

Haraldssons Auktioner AB
Planteringsg.
275 33 SJÖBO


Haraldssons Auktioner AB
Planteringsg. 36
275 33 SJÖBO

Annons:

Sälja på auktion i Sjöbo

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Sjöbo rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Sjöbo tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Sjöbo

I Sjöbo finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Sjöbo.

Sjöbo är en tätort och centralort i Sjöbo kommun i sydöstra Skåne, cirka 35 kilometer öster om Lund, 25 kilometer norr om Ystad och 45 kilometer väster om Simrishamn. I norra delen av tätorten ligger Södra Åsums kyrka, och Södra Åsums gamla kyrka i kyrkbyn Åsum i Södra Åsums socken.

Yta: 526,71 hektar
Invånarantal: 6724, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Sjöbo om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Sjöbo.

I Sjöbo fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Sjöbo som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Skåne.
Annons: