Auktioner i Svedala

Annons:
Trevliga auktioner i Svedala - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Svedala. Om du befinner dig i Svedala i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Svedala. Genom att besöka något av de 3 olika auktionshusen som finns i Svedala kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Svedala.
Annons:

Auktionshus i Svedala

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Svedala kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Svedala

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Svedala.

Bamses Auktioner
Svarvareg. 6
233 51 Svedala


Auktionsförättare Håkan Ottosson AB
Storg. 7
233 31 Svedala


Auktionsförrättare Håkan Ottosson AB
Svedala
233 31 Svedala

Annons:

Sälja på auktion i Svedala

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Svedala rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Svedala tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Svedala

I Svedala finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Svedala.

Svedala är en tätort i Skåne och centralort i Svedala kommun, Skåne län, belägen 18 kilometer sydost om Malmö. Orten är belägen vid Ystadbanan och har en station. Motorvägen E65 passerar Svedala. SommarRocken Svedala är en ideell musikfestival som arrangeras av den ideella musikföreningen Svedala Musikers Unga RockFörening (S.M.U.R.F.)

Yta: 488,81 hektar
Invånarantal: 10627, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Svedala om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Svedala.

I Svedala fann vi sammanlagt 3 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Svedala som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Skåne.
Annons: