Auktioner i Tomelilla

Annons:
Trevliga auktioner i Tomelilla - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Tomelilla. Om du befinner dig i Tomelilla i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Tomelilla. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Tomelilla kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Tomelilla.
Annons:

Auktionshus i Tomelilla

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Tomelilla kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Tomelilla

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Tomelilla.

Tomelilla Auktionshall AB
Nyg. 46
273 36 Tomelilla

Annons:

Sälja på auktion i Tomelilla

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Tomelilla rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Tomelilla tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Tomelilla

I Tomelilla finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Tomelilla.

Tomelilla är en tätort och centralort i Tomelilla kommun i Skåne län. Bland sevärdheter i Tomelillabygden märks Christinehofs slott, Bondrumsgården, en välbevarad fyrlängad korsvirkesgård, Brösarps backar, Kronovalls vinslott, Fritiof Nilsson Piratens grav vid Ravlunda kyrka, den årligen återkommande antikmässan i Brösarp, Nostalgicafé the 50's...

Yta: 568,23 hektar
Invånarantal: 6444, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Tomelilla om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Tomelilla.

I Tomelilla fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Tomelilla som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Skåne.
Annons: