Auktioner i Trelleborg

Annons:
Trevliga auktioner i Trelleborg - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Trelleborg. Om du befinner dig i Trelleborg i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Trelleborg. Genom att besöka något av de 4 olika auktionshusen som finns i Trelleborg kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Trelleborg.
Annons:

Auktionshus i Trelleborg

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Trelleborg kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Trelleborg

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Trelleborg.

Karlssons Auktioner AB
Karbing. 2
231 66 Trelleborg


Mayfair Direct AB
Nefretite
Alg. 59
231 42 Trelleborg


Karlssons Auktioner
Karbing. 2
231 66 Trelleborg

Annons:

Sälja på auktion i Trelleborg

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Trelleborg rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Trelleborg tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Trelleborg

I Trelleborg finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Trelleborg.

Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Yta: 1 365,73 hektar
Invånarantal: 28290, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Trelleborg om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Trelleborg.

I Trelleborg fann vi sammanlagt 4 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Trelleborg som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Skåne.
Annons: