Auktioner i Tyringe

Annons:
Trevliga auktioner i Tyringe - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Tyringe. Om du befinner dig i Tyringe i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Tyringe. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Tyringe kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Tyringe.
Annons:

Auktionshus i Tyringe

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Tyringe kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Tyringe

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Tyringe.

Tyringe Auktionskammare
Skolg. 2
282 31 Tyringe

Annons:

Sälja på auktion i Tyringe

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Tyringe rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Tyringe tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Tyringe

I Tyringe finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Tyringe.

Tyringe är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. Den är belägen vid Riksväg 21 och Skånebanan, ca 12 km väster om Hässleholm. Orten trafikeras av Pågatåg till Helsingborg och Hässleholm/Kristianstad/Malmö och mellanliggande orter. Tyringe är, med 4 658 invånare (2010)[1], den näst största tätorten i kommunen.

Yta: 395,38 hektar
Invånarantal: 4658, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Tyringe om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Tyringe.

I Tyringe fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Tyringe som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Skåne.
Annons: