Auktioner i Ystad

Annons:
Trevliga auktioner i Ystad - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Ystad. Om du befinner dig i Ystad i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Ystad. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Ystad kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Ystad.
Annons:

Auktionshus i Ystad

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Ystad kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Ystad

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Ystad.

Auktionshuset Syd AB
Norra Zinkgatan 17
271 39 YSTAD

Annons:

Sälja på auktion i Ystad

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Ystad rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Ystad tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Ystad

I Ystad finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Ystad.

Ystad är centralort i Ystads kommun i Skåne län. Tätorten Ystad ligger på Skånes sydkust. Ystad brukar ses som den stad i Skåne där bebyggelse från senmedeltid till 1700-tal bevarats bäst. Viktiga inkomstkällor är hamnverksamhet och turism.

Yta: 865,48 hektar
Invånarantal: 18350, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Ystad om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Ystad.

I Ystad fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Ystad som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Skåne.
Annons: