Auktioner i Björnlunda

Annons:
Trevliga auktioner i Björnlunda - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Björnlunda. Om du befinner dig i Björnlunda i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Björnlunda. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Björnlunda kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Björnlunda.
Annons:

Auktionshus i Björnlunda

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Björnlunda kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Björnlunda

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Björnlunda.

Jp Spectrum Asset Management AB
Högsjön 6
646 95 BJÖRNLUNDA

Annons:

Sälja på auktion i Björnlunda

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Björnlunda rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Björnlunda tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Björnlunda

I Björnlunda finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Björnlunda.

Björnlunda är en tätort i Björnlunda socken i Gnesta kommun i centrala Södermanland, beläget mellan Södertälje och Katrineholm vid Kyrksjön. Björnlunda socken nämns för första gången i ett dokument troligen 1314 som Biornlundum.

Yta: 85,95 hektar
Invånarantal: 827, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Björnlunda om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Björnlunda.

I Björnlunda fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Björnlunda som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Södermanland.
Annons: