Auktioner i Eskilstuna

Annons:
Trevliga auktioner i Eskilstuna - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Eskilstuna. Om du befinner dig i Eskilstuna i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Eskilstuna. Genom att besöka något av de 3 olika auktionshusen som finns i Eskilstuna kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Eskilstuna.
Annons:

Auktionshus i Eskilstuna

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Eskilstuna kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Eskilstuna

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Eskilstuna.

Auktionsverket AB
Skjulstag. 17
632 29 ESKILSTUNA


Eskilstuna Auktionsverk AB
Skjulstag. 17
632 29 ESKILSTUNA


Eskilstuna Mångtjänst KB
Lillängsv. 6
632 22 Eskilstuna

Annons:

Sälja på auktion i Eskilstuna

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Eskilstuna rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Eskilstuna tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Eskilstuna

I Eskilstuna finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Eskilstuna.

Eskilstuna är en tätort i Södermanland, centralort i Eskilstuna kommun och den största tätorten i Södermanlands län. I tätorten bodde den 31 december 2010 64 679 personer, vilket utgjorde 67,2 % av Eskilstuna kommuns då 96 311 invånare. Genom orten rinner Eskilstunaån. Orten fick sitt namn efter biskop Eskil av Tuna stift med biskopssäte i Tuna.

Yta: 3 104,97 hektar
Invånarantal: 64679, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Eskilstuna om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Eskilstuna.

I Eskilstuna fann vi sammanlagt 3 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Eskilstuna som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Södermanland.
Annons: