Auktioner i Julita

Annons:
Trevliga auktioner i Julita - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Julita. Om du befinner dig i Julita i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Julita. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Julita kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Julita.
Annons:

Auktionshus i Julita

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Julita kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Julita

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Julita.

Auktionsfirma Ove Schröder
Kvisterhult Trubbens
643 96 JULITA

Annons:

Sälja på auktion i Julita

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Julita rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Julita tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Julita

I Julita finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Julita.

Julita socken i Södermanland ingick i Oppunda härad, ingår sedan 1971 i Katrineholms kommun och motsvarar från 2016 Julita distrikt. Julita socken i Södermanland ingick i Oppunda härad, ingår sedan 1971 i Katrineholms kommun och motsvarar från 2016 Julita distrikt.

Yta: 164 km2
Invånarantal: 1595, år 2000

Här kan du ta del av mer information om Julita om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Julita.

I Julita fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Julita som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Södermanland.
Annons: