Auktioner i Malmköping

Annons:
Trevliga auktioner i Malmköping - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Malmköping. Om du befinner dig i Malmköping i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Malmköping. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Malmköping kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Malmköping.
Annons:

Auktionshus i Malmköping

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Malmköping kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Malmköping

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Malmköping.

Bohms Antik & Auktion
Landsvägsg. 42
642 60 MALMKÖPING

Annons:

Sälja på auktion i Malmköping

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Malmköping rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Malmköping tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Malmköping

I Malmköping finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Malmköping.

Malmköping är en tätort i Flens kommun i Södermanlands län. Malmköping är beläget 15 km norr om Flen, är kommunens största turistort och är säte för Sveriges Lokaltrafikmuseum med bland annat spårvagnar från många av Sveriges spårvägsstäder. Museet drivs ideellt av medlemmar i Svenska Spårvägssällskapet.

Yta: 130,62 hektar
Invånarantal: 1977, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Malmköping om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Malmköping.

I Malmköping fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Malmköping som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Södermanland.
Annons: