Auktioner i Nyköping

Annons:
Trevliga auktioner i Nyköping - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Nyköping. Om du befinner dig i Nyköping i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Nyköping. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Nyköping kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Nyköping.
Annons:

Auktionshus i Nyköping

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Nyköping kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Nyköping

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Nyköping.

Nyköpings Auktionsverk AB
Nytorget 7
611 38 Nyköping

Annons:

Sälja på auktion i Nyköping

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Nyköping rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Nyköping tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Nyköping

I Nyköping finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Nyköping.

Nyköping är en tätort i Södermanland samt centralort i Nyköpings kommun, residensstad i Södermanlands län och näst största stad i länet, efter Eskilstuna. Svenska kyrkan har två kyrkor i stadens centrum, Sankt Nicolai kyrka och Alla Helgona kyrka. Båda har funnits sedan 1200-talet.

Yta: 1 343,30 hektar
Invånarantal: 29891, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Nyköping om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Nyköping.

I Nyköping fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Nyköping som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Södermanland.
Annons: