Auktioner i Stallarholmen

Annons:
Trevliga auktioner i Stallarholmen - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Stallarholmen. Om du befinner dig i Stallarholmen i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Stallarholmen. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Stallarholmen kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Stallarholmen.
Annons:

Auktionshus i Stallarholmen

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Stallarholmen kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Stallarholmen

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Stallarholmen.

Stallarholmens Auktioner
Brog. 21
645 61 Stallarholmen

Annons:

Sälja på auktion i Stallarholmen

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Stallarholmen rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Stallarholmen tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Stallarholmen

I Stallarholmen finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Stallarholmen.

Stallarholmen är en tätort i Strängnäs kommun i Södermanlands län med anor från 1500- eller 1600-talet. Stallarholmen ligger vid Mälaren och är delvis beläget på fastlandet och delvis på ön Selaön (Sveriges största insjö-ö).

Yta: 195,17 hektar
Invånarantal: 1623, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Stallarholmen om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Stallarholmen.

I Stallarholmen fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Stallarholmen som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Södermanland.
Annons: