Auktioner i Åkersberga

Annons:
Trevliga auktioner i Åkersberga - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Åkersberga. Om du befinner dig i Åkersberga i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Åkersberga. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Åkersberga kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Åkersberga.
Annons:

Auktionshus i Åkersberga

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Åkersberga kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Åkersberga

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Åkersberga.

KVD Kvarndammen Åkersberga
Näsv. 19
184 40 ÅKERSBERGA


123 Sweden AB
Tipparv. 12
184 70 åkersberga

Annons:

Sälja på auktion i Åkersberga

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Åkersberga rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Åkersberga tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Åkersberga

I Åkersberga finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Åkersberga.

Åkersberga är en tätort i Uppland och centralort i Österåkers kommun, Stockholms län. 1901 byggdes en järnvägsstation vid Södra Roslags Kustbana på ett gärde som tillhörde gården Berga i Österåkers socken.

Yta: 1 626,69 hektar
Invånarantal: 28033, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Åkersberga om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Åkersberga.

I Åkersberga fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Åkersberga som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Stockholm.
Annons: