Auktioner i Bandhagen

Annons:
Trevliga auktioner i Bandhagen - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Bandhagen. Om du befinner dig i Bandhagen i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Bandhagen. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Bandhagen kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Bandhagen.
Annons:

Auktionshus i Bandhagen

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Bandhagen kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Bandhagen

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Bandhagen.

Fyndasmart AB
Åmmebergsg. 10
124 70 Bandhagen

Annons:

Sälja på auktion i Bandhagen

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Bandhagen rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Bandhagen tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Bandhagen

I Bandhagen finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Bandhagen.

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Här kan du ta del av mer information om Bandhagen om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Bandhagen.

I Bandhagen fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Bandhagen som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Stockholm.
Annons: