Auktioner i Bromma

Annons:
Trevliga auktioner i Bromma - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Bromma. Om du befinner dig i Bromma i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Bromma. Genom att besöka något av de 5 olika auktionshusen som finns i Bromma kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Bromma.
Annons:

Auktionshus i Bromma

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Bromma kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Bromma

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Bromma.

Jende Import KB
Bällstav. 208
168 57 BROMMA


Promeritas AB
Tegnebyv. 9
168 56 Bromma


Wenngarn Yearling Sales AB
Voltav. 6
168 69 Bromma


Clx Group AB
Knypplerskev. 36
168 38 Bromma


Formstad Auktioner AB
Gårdsfogdev. 16
168 67 Bromma

Annons:

Sälja på auktion i Bromma

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Bromma rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Bromma tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Bromma

I Bromma finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Bromma.

Bromma är en närförort inom Västerort i Stockholms kommun som utmärks bland annat av dess trädgårdsstad, ett läge intill Stockholms innerstad och närhet till Mälaren och flera naturreservat. Bromma har, enligt statistik från 2013, cirka 71 000 invånare. Av områdets 35 600 bostäder är 26 700 lägenheter och 7 900 småhus.

Yta:
Invånarantal: 71 100, år 2013

Här kan du ta del av mer information om Bromma om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Bromma.

I Bromma fann vi sammanlagt 5 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Bromma som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Stockholm.
Annons: