Auktioner i Ekerö

Annons:
Trevliga auktioner i Ekerö - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Ekerö. Om du befinner dig i Ekerö i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Ekerö. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Ekerö kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Ekerö.
Annons:

Auktionshus i Ekerö

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Ekerö kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Ekerö

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Ekerö.

Annemanna AB
Skytteholmsv. 15
178 90 EKERÖ


Stephan Thorbjörnsson Bygg&Bohag
Bergviksv. 18
178 90 EKERÖ

Annons:

Sälja på auktion i Ekerö

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Ekerö rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Ekerö tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Ekerö

I Ekerö finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Ekerö.

Ekerö är en tätort och centralort i Ekerö kommun på Mälaröarna. Ekerö, som är beläget på Ekerön i Östra Mälaren i Uppland i Stockholms län, är främst en bostadsort. Största arbetsgivare är kommunen. Pendling sker främst till Stockholm kommun. Ekerö centrum är ritat av Ralph Erskine och invigdes 1990. Innan dess var Träkvista ortens centrum.

Yta: 541,87 hektar
Invånarantal: 10 907, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Ekerö om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Ekerö.

I Ekerö fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Ekerö som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Stockholm.
Annons: