Auktioner i Enskededalen

Annons:
Trevliga auktioner i Enskededalen - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Enskededalen. Om du befinner dig i Enskededalen i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Enskededalen. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Enskededalen kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Enskededalen.
Annons:

Auktionshus i Enskededalen

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Enskededalen kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Enskededalen

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Enskededalen.

Papadeco
Täppgränd 105
121 33 ENSKEDEDALEN

Annons:

Sälja på auktion i Enskededalen

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Enskededalen rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Enskededalen tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Enskededalen

I Enskededalen finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Enskededalen.

Enskededalen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Enskededalen består huvudsakligen av småhus som byggdes som en trädgårdsstad på 1920-talet. Området ingick till en början i stadsdelen Gamla Enskede, där Stockholms första trädgårdsstad ("Enskede trädgårdsstad") började anläggas 1909.

Yta: 66 hektar
Invånarantal: 2253, år 2007

Här kan du ta del av mer information om Enskededalen om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Enskededalen.

I Enskededalen fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Enskededalen som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Stockholm.
Annons: