Auktioner i Farsta

Annons:
Trevliga auktioner i Farsta - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Farsta. Om du befinner dig i Farsta i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Farsta. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Farsta kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Farsta.
Annons:

Auktionshus i Farsta

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Farsta kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Farsta

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Farsta.

Scandibloc AB
Storforsplan 44
123 47 Farsta

Annons:

Sälja på auktion i Farsta

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Farsta rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Farsta tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Farsta

I Farsta finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du ta del av mer information om Farsta om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Farsta.

I Farsta fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Farsta som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Stockholm.
Annons: