Auktioner i Hägersten

Annons:
Trevliga auktioner i Hägersten - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Hägersten. Om du befinner dig i Hägersten i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Hägersten. Genom att besöka något av de 4 olika auktionshusen som finns i Hägersten kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Hägersten.
Annons:

Auktionshus i Hägersten

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Hägersten kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Hägersten

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Hägersten.

Bukowskis Market Västberga
Västberga Allé 3
126 30 HÄGERSTEN


Tryggabud Sweden AB
Radiusbacken 4
126 29 HÄGERSTEN


Giftbees Limited Uk Filial
Selmedalsv. 30
129 36 Hägersten


Jetsons
Kristallv. 64
126 78 HÄGERSTEN

Annons:

Sälja på auktion i Hägersten

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Hägersten rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Hägersten tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Hägersten

I Hägersten finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Hägersten.

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

Här kan du ta del av mer information om Hägersten om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Hägersten.

I Hägersten fann vi sammanlagt 4 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Hägersten som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Stockholm.
Annons: