Auktioner i Järfälla

Annons:
Trevliga auktioner i Järfälla - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Järfälla. Om du befinner dig i Järfälla i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Järfälla. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Järfälla kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Järfälla.
Annons:

Auktionshus i Järfälla

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Järfälla kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Järfälla

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Järfälla.

Lastell Partners Bo Lastell AB
Trombv. 17
177 70 JÄRFÄLLA


Symako KB
Semesterv. 34
177 60 Järfälla

Annons:

Sälja på auktion i Järfälla

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Järfälla rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Järfälla tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Järfälla

I Järfälla finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Järfälla.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här kan du ta del av mer information om Järfälla om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Järfälla.

I Järfälla fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Järfälla som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Stockholm.
Annons: