Auktioner i Järna

Annons:
Trevliga auktioner i Järna - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Järna. Om du befinner dig i Järna i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Järna. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Järna kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Järna.
Annons:

Auktionshus i Järna

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Järna kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Järna

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Järna.

Au Active
Lövsta Kulle
153 95 JÄRNA

Annons:

Sälja på auktion i Järna

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Järna rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Järna tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Järna

I Järna finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Järna.

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Järna om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Järna.

I Järna fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Järna som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Stockholm.
Annons: