Auktioner i Johanneshov

Annons:
Trevliga auktioner i Johanneshov - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Johanneshov. Om du befinner dig i Johanneshov i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Johanneshov. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Johanneshov kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Johanneshov.
Annons:

Auktionshus i Johanneshov

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Johanneshov kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Johanneshov

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Johanneshov.

LAURITZ.COM
Slakthusg. 22
121 62 JOHANNESHOV

Annons:

Sälja på auktion i Johanneshov

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Johanneshov rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Johanneshov tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Johanneshov

I Johanneshov finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Johanneshov.

Johanneshov är en stadsdel i norra delen av Söderort inom Stockholms kommun. Den gränsar till stadsdelarna Södra Hammarbyhamnen, Hammarbyhöjden, Gamla Enskede, Enskede gård och Årsta. Här ligger Globenområdet och Slakthusområdet.

Yta: 127 hektar
Invånarantal: 5881, år 2008

Här kan du ta del av mer information om Johanneshov om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Johanneshov.

I Johanneshov fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Johanneshov som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Stockholm.
Annons: