Auktioner i Nacka

Annons:
Trevliga auktioner i Nacka - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Nacka. Om du befinner dig i Nacka i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Nacka. Genom att besöka något av de 3 olika auktionshusen som finns i Nacka kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Nacka.
Annons:

Auktionshus i Nacka

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Nacka kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Nacka

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Nacka.

Kanonauktioner
Kungsviksv. 28
131 46 NACKA


Sportsmedia Europa AB
Ugglev. 21 C
131 44 NACKA


Mildef Systems AB
Värmdöv. 6
131 37 NACKA

Annons:

Sälja på auktion i Nacka

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Nacka rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Nacka tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Nacka

I Nacka finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Nacka.

Nacka är den centrala bebyggelsen i Nacka kommun, Stockholms län och som utgör en del av tätorten Stockholm och är centralort i kommunen. Omfattningen av Nacka är inte väldefinierat och avser i vissa sammanhang enbart den centrala bebyggelsen på Sicklaön kring Nacka kyrka och Nacka centrum.

Yta: 100 km2
Invånarantal: 33 057, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Nacka om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Nacka.

I Nacka fann vi sammanlagt 3 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Nacka som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Stockholm.
Annons: