Auktioner i Norrtälje

Annons:
Trevliga auktioner i Norrtälje - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Norrtälje. Om du befinner dig i Norrtälje i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Norrtälje. Genom att besöka något av de 4 olika auktionshusen som finns i Norrtälje kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Norrtälje.
Annons:

Auktionshus i Norrtälje

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Norrtälje kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Norrtälje

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Norrtälje.

Fastighetsbolaget Fastigenta AB
070 - 817 10 78Roslagsauktioner
Rönnsbol
761 74 Norrtälje


Pantbolaget AB
Sollarö havsväg 9
761 98 Norrtälje


Gunnarssons Förvaltning AB
Ö. Tillfälleg. 2
761 30 Norrtälje

Annons:

Sälja på auktion i Norrtälje

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Norrtälje rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Norrtälje tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Norrtälje

I Norrtälje finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Norrtälje.

Norrtälje är en tätort (stad) i Roslagen (Upplands kustland) och centralort i Norrtälje kommun i Stockholms län. Kansliort för Norrtälje domsaga. Norrtälje är beläget cirka 68 kilometer nordöst om Stockholms centrum och 72 kilometer från Uppsala.

Yta: 754 hektar
Invånarantal: 17 675, år 2011

Här kan du ta del av mer information om Norrtälje om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Norrtälje.

I Norrtälje fann vi sammanlagt 4 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Norrtälje som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Stockholm.
Annons: