Auktioner i Norsborg

Annons:
Trevliga auktioner i Norsborg - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Norsborg. Om du befinner dig i Norsborg i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Norsborg. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Norsborg kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Norsborg.
Annons:

Auktionshus i Norsborg

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Norsborg kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Norsborg

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Norsborg.

Svenska Auktionsbyrån AB
Segersbyv. 4
145 63 NORSBORG

Annons:

Sälja på auktion i Norsborg

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Norsborg rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Norsborg tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Norsborg

I Norsborg finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Norsborg.

Hallunda-Norsborg är en del av tätorten Stockholm och en kommundel i nordligaste delen av Botkyrka kommun i södra Stockholms län. Norsborg var tidigast en lantegendom i Botkyrka socken, belägen vid en vik av Vårbyfjärden och med en del av ägorna stötande till Bornsjön, jämte Kärsby och Tomtberga med en areal av 350 hektar.

Yta: 350 hektar
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om Norsborg om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Norsborg.

I Norsborg fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Norsborg som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Stockholm.
Annons: