Auktioner i Saltsjö-Boo

Annons:
Trevliga auktioner i Saltsjö-Boo - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Saltsjö-Boo. Om du befinner dig i Saltsjö-Boo i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Saltsjö-Boo. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Saltsjö-Boo kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Saltsjö-Boo.
Annons:

Auktionshus i Saltsjö-Boo

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Saltsjö-Boo kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Saltsjö-Boo

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Saltsjö-Boo.

Svenska Auktions Kammaren Sak AB
Prästkragens v. 15
132 45 Saltsjö-boo

Annons:

Sälja på auktion i Saltsjö-Boo

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Saltsjö-Boo rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Saltsjö-Boo tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Saltsjö-Boo

I Saltsjö-Boo finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Saltsjö-Boo.

Boo är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Boo belägen på västra delen av ön Värmdö öster om Skurusundet. De äldsta kända namnen på Boo-trakten är Hargsö, Övre Orminge och Yttre Orminge, som under vikingatiden var tre separata öar.

Yta: 1 625,93 hektar
Invånarantal: 24 052, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Saltsjö-Boo om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Saltsjö-Boo.

I Saltsjö-Boo fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Saltsjö-Boo som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Stockholm.
Annons: