Auktioner i Södertälje

Annons:
Trevliga auktioner i Södertälje - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Södertälje. Om du befinner dig i Södertälje i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Södertälje. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Södertälje kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Södertälje.
Annons:

Auktionshus i Södertälje

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Södertälje kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Södertälje

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Södertälje.

Gamla Boden, Peter Alkgård
Ragnhildsborgsv. 60
152 50 Södertälje

Annons:

Sälja på auktion i Södertälje

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Södertälje rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Södertälje tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Södertälje

I Södertälje finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Södertälje.

Södertälje är en tätort i landskapet Södermanland, Stockholms län och centralort i Södertälje kommun. Första gången Södertälje omnämndes i de historiska källorna var år 1070 av Adam av Bremen då han i sitt verk Gesta Hammaburgensis Ecclesiae pontificum omnämner platsen i en beskrivning av vägen mellan Skara och Birka.

Yta: 2 584,45 hektar
Invånarantal: 64 619, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Södertälje om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Södertälje.

I Södertälje fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Södertälje som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Stockholm.
Annons: