Auktioner i Solna

Annons:
Trevliga auktioner i Solna - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Solna. Om du befinner dig i Solna i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Solna. Genom att besöka något av de 3 olika auktionshusen som finns i Solna kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Solna.
Annons:

Auktionshus i Solna

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Solna kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Solna

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Solna.

Ozeoo AB
Storg. 17
171 63 SOLNA


Trade2day Europe AB
Råsundav. 111
169 50 Solna


Mälardalens Auktioner AB
Enköpingsv. 14
170 68 SOLNA

Annons:

Sälja på auktion i Solna

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Solna rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Solna tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Solna

I Solna finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Solna.

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

Här kan du ta del av mer information om Solna om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Solna.

I Solna fann vi sammanlagt 3 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Solna som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Stockholm.
Annons: