Auktioner i Spånga

Annons:
Trevliga auktioner i Spånga - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Spånga. Om du befinner dig i Spånga i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Spånga. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Spånga kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Spånga.
Annons:

Auktionshus i Spånga

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Spånga kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Spånga

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Spånga.

Bargrossisten Sverige AB
Tallåsv. 6
163 43 Spånga


Ginsberg Media AB
Granåsbacken 9
163 44 SPÅNGA

Annons:

Sälja på auktion i Spånga

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Spånga rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Spånga tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Spånga

I Spånga finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Spånga.

Spånga är samlingsnamnet för stadsdelarna inom Spånga-Tensta stadsdelsområde i Västerort inom Stockholms kommun. Centrala Spånga med Spånga station och intilliggande centrum ligger i stadsdelen Solhem, medan Spånga kyrka ligger i stadsdelen Tensta. Spånga-Tensta är ett stadsdelsområde i Västerort.

Yta:
Invånarantal: 39 082, år 2014

Här kan du ta del av mer information om Spånga om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Spånga.

I Spånga fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Spånga som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Stockholm.
Annons: