Auktioner i Sundbyberg

Annons:
Trevliga auktioner i Sundbyberg - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Sundbyberg. Om du befinner dig i Sundbyberg i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Sundbyberg. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Sundbyberg kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Sundbyberg.
Annons:

Auktionshus i Sundbyberg

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Sundbyberg kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Sundbyberg

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Sundbyberg.

Auktionshuset Kolonn AB
Tuleg. 15
172 78 Sundbyberg

Annons:

Sälja på auktion i Sundbyberg

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Sundbyberg rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Sundbyberg tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Sundbyberg

I Sundbyberg finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Sundbyberg.

Sundbybergs kommun eller Sundbybergs stad är en kommun i Stockholms län. Den kommunala administrationen är belägen i stadsdelen Hallonbergen. Kommunens tätbebyggelse ingår i sin helhet i tätorten Stockholm. Sundbybergs kommun är Sveriges till ytan minsta.

Yta: 8,79 km2
Invånarantal: 46 110, år 2015

Här kan du ta del av mer information om Sundbyberg om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Sundbyberg.

I Sundbyberg fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Sundbyberg som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Stockholm.
Annons: