Auktioner i Täby

Annons:
Trevliga auktioner i Täby - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Täby. Om du befinner dig i Täby i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Täby. Genom att besöka något av de 3 olika auktionshusen som finns i Täby kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Täby.
Annons:

Auktionshus i Täby

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Täby kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Täby

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Täby.

Novaretro
Erikslundsv.
187 53 Täby


Smartauktioner Sverige, AB
Dalv. 82 A
187 34 TÄBY


Bjud& Vinn I Norden AB
Hörnåkersv. 4
183 65 TÄBY

Annons:

Sälja på auktion i Täby

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Täby rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Täby tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Täby

I Täby finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Täby.

Täby är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Täby kommun i Stockholms län men även innefattande Enebyberg i Danderyds kommun liksom en mycket liten del av Sollentuna kommun. Täby kyrkby i den norra delen av Täby kommun ingår däremot inte. Täbydelen av tätorten utgör centralort i Täby kommun.

Yta: 2 580,70 hektar
Invånarantal: 61 2722, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Täby om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Täby.

I Täby fann vi sammanlagt 3 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Täby som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Stockholm.
Annons: