Auktioner i Vallentuna

Annons:
Trevliga auktioner i Vallentuna - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Vallentuna. Om du befinner dig i Vallentuna i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Vallentuna. Genom att besöka något av de 3 olika auktionshusen som finns i Vallentuna kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Vallentuna.
Annons:

Auktionshus i Vallentuna

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Vallentuna kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Vallentuna

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Vallentuna.

Svepan AB
Hällmarksvägen 34
186 53 VALLENTUNA


Ps Onlineauktioner AB
Fågelsångsv. 22
186 42 VALLENTUNA


P N Trading AB
Tallhammarsv. 5
186 33 VALLENTUNA

Annons:

Sälja på auktion i Vallentuna

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Vallentuna rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Vallentuna tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Vallentuna

I Vallentuna finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Vallentuna.

Vallentuna är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Vallentuna kommun i Stockholms län men även innefattande Täby kyrkby i Täby kommun. Vallentunadelen av tätorten utgör centralort i Vallentuna kommun.

Yta: 1 595,50 ha
Invånarantal: 29 519, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Vallentuna om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Vallentuna.

I Vallentuna fann vi sammanlagt 3 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Vallentuna som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Stockholm.
Annons: