Auktioner i Alunda

Annons:
Trevliga auktioner i Alunda - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Alunda. Om du befinner dig i Alunda i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Alunda. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Alunda kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Alunda.
Annons:

Auktionshus i Alunda

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Alunda kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Alunda

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Alunda.

Vogeler & Leufstadius AB
Skogby 125
747 91 ALUNDA


Djs Auktioner Uppland AB
Henriksberg 104
747 91 ALUNDA

Annons:

Sälja på auktion i Alunda

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Alunda rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Alunda tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Alunda

I Alunda finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Alunda.

Alunda är en tätort i Östhammars kommun i Uppsala län och kyrkby i Alunda socken. Befolkningen uppgår till drygt 2000 invånare. Alunda ligger på ett mindre höjdparti mellan två slättlandskap. Markförhållandena växlar mellan berg i dagen, morän och lera.

Yta: 228,34 hektar
Invånarantal: 2317, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Alunda om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Alunda.

I Alunda fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Alunda som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Uppsala.
Annons: