Auktioner i Enköping

Annons:
Trevliga auktioner i Enköping - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Enköping. Om du befinner dig i Enköping i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Enköping. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Enköping kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Enköping.
Annons:

Auktionshus i Enköping

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Enköping kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Enköping

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Enköping.

Decorbit HB
Vallby Hornö 12
745 98 Enköping


Sundin Systemkonsult
Lagårdsviksv. 1
745 98 Enköping

Annons:

Sälja på auktion i Enköping

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Enköping rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Enköping tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Enköping

I Enköping finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Enköping.

Enköping är en tätort i Uppland och centralort i Enköpings kommun, Uppsala län. Enköping är beläget vid motorvägen E18 och Mälarbanan vid Mälarens norra strand. Enköpingsån rinner genom orten. Enköpings slogan Sveriges närmaste stad myntades 1965 av reklamchef vid Bahco, Bertil Danielsson.

Yta: 1 066,70 hektar
Invånarantal: 21121, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Enköping om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Enköping.

I Enköping fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Enköping som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Uppsala.
Annons: