Auktioner i Knivsta

Annons:
Trevliga auktioner i Knivsta - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Knivsta. Om du befinner dig i Knivsta i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Knivsta. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Knivsta kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Knivsta.
Annons:

Auktionshus i Knivsta

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Knivsta kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Knivsta

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Knivsta.

Helms Antikvitetshandel
Vassunda PRÄSTGÅRDEN 26
741 91 Knivsta

Annons:

Sälja på auktion i Knivsta

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Knivsta rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Knivsta tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Knivsta

I Knivsta finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Knivsta.

Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Yta: 420,65 hektar
Invånarantal: 7081, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Knivsta om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Knivsta.

I Knivsta fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Knivsta som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Uppsala.
Annons: