Auktioner i Örsundsbro

Annons:
Trevliga auktioner i Örsundsbro - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Örsundsbro. Om du befinner dig i Örsundsbro i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Örsundsbro. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Örsundsbro kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Örsundsbro.
Annons:

Auktionshus i Örsundsbro

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Örsundsbro kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Örsundsbro

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Örsundsbro.

Auktionsfirma C.J. Carlsson Ring
Enköpingsv. 9
749 60 ÖRSUNDSBRO

Annons:

Sälja på auktion i Örsundsbro

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Örsundsbro rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Örsundsbro tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Örsundsbro

I Örsundsbro finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Örsundsbro.

Örsundsbro är en tätort i Enköpings kommun i Uppland, vid riksväg 55 cirka 20 km nordost om Enköping. Orten delas av Örsundaån i en sydlig och en nordlig del. I ån går gränsen mellan Gryta och Fröslunda socknar, tillika gränsen mellan gamla Hagunda och Lagunda härader och före detta landskommuner.

Yta: 164,68 hektar
Invånarantal: 1813, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Örsundsbro om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Örsundsbro.

I Örsundsbro fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Örsundsbro som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Uppsala.
Annons: