Auktioner i Österbybruk

Annons:
Trevliga auktioner i Österbybruk - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Österbybruk. Om du befinner dig i Österbybruk i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Österbybruk. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Österbybruk kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Österbybruk.
Annons:

Auktionshus i Österbybruk

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Österbybruk kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Österbybruk

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Österbybruk.

Österby Auktioner Vivi-Anne Georgsson
Kolv. 3
748 32 österbybruk

Annons:

Sälja på auktion i Österbybruk

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Österbybruk rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Österbybruk tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Österbybruk

I Österbybruk finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Österbybruk.

Österbybruk (Österby bruk) är en tätort i Östhammars kommun, Uppsala län. Österbybruk hade 2 272 invånare i slutet av år 2010. Österbybruk är ett av vallonbruken och är känt för sin bevarade vallonsmedja, världens enda helt bevarade, och de båda brännstålugnarna i unikt välbevarat skick. Större tillfartsvägar är länsvägarna 290 samt 292.

Yta: 251,19 hektar
Invånarantal: 2272, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Österbybruk om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Österbybruk.

I Österbybruk fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Österbybruk som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Uppsala.
Annons: