Auktioner i Östhammar

Annons:
Trevliga auktioner i Östhammar - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Östhammar. Om du befinner dig i Östhammar i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Östhammar. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Östhammar kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Östhammar.
Annons:

Auktionshus i Östhammar

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Östhammar kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Östhammar

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Östhammar.

Frösåkers Auktioner
Norrskedika 35
742 93 ÖSTHAMMAR

Annons:

Sälja på auktion i Östhammar

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Östhammar rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Östhammar tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Östhammar

I Östhammar finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Östhammar.

Östhammar är en tätort i Uppland samt centralort i Östhammars kommun, Uppsala län. Befolkningen uppgår till cirka 4 500 personer. Staden är belägen mellan Östhammarsfjärden i öster och riksväg 76 i väster.

Yta: 376,42 hektar
Invånarantal: 4534, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Östhammar om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Östhammar.

I Östhammar fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Östhammar som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Uppsala.
Annons: