Auktioner i Uppsala

Annons:
Trevliga auktioner i Uppsala - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Uppsala. Om du befinner dig i Uppsala i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Uppsala. Genom att besöka något av de 8 olika auktionshusen som finns i Uppsala kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Uppsala.
Annons:

Auktionshus i Uppsala

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Uppsala kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Uppsala

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Uppsala.

Uppsala Auktionskammare AB
Dragarbrunnsg. 73
753 20 UPPSALA


Galleri Strömbom
Skolg. 43
753 32 Uppsala


VHD Media Group AB
Edsbrogatan 5
752 28 Uppsala


Perum AB
Tullgarnsg. 15
753 17 UPPSALA


Revolauction AB
V. Järnvägsg. 11 B
753 33 UPPSALA


Prometech Konsult & 3D Print AB
Humleg. 5 A
752 28 Uppsala


Ginosco AB
Axel Johanssons g. 4
754 50 UPPSALA


King Of Dresses Sweden AB
Oscar Arpis v. 9
756 50 UPPSALA

Annons:

Sälja på auktion i Uppsala

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Uppsala rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Uppsala tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Uppsala

I Uppsala finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Uppsala.

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Uppsala om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Uppsala.

I Uppsala fann vi sammanlagt 8 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Uppsala som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Uppsala.
Annons: