Auktioner i Arvika

Annons:
Trevliga auktioner i Arvika - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Arvika. Om du befinner dig i Arvika i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Arvika. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Arvika kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Arvika.
Annons:

Auktionshus i Arvika

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Arvika kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Arvika

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Arvika.

JohnnyS Auktioner
Speke Mellbyn Näset
671 92 ARVIKA

Annons:

Sälja på auktion i Arvika

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Arvika rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Arvika tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Arvika

I Arvika finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Arvika.

Arvika är en tätort i västra Värmland och centralort i Arvika kommun, Värmlands län. Arvika ligger vid sjön Glafsfjorden, som har sjöförbindelse till Vänern. Riksväg 61 passerar staden, liksom järnvägen mellan Laxå och Charlottenberg-Oslo, Värmlandsbanan (tidigare kallad Nordvästra stambanan). Avståndet till norska gränsen är 43 km.

Yta: 1 061,81 hektar
Invånarantal: 14244, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Arvika om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Arvika.

I Arvika fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Arvika som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Värmland.
Annons: